|
|
|
Teraz jest czwartek, 4 marca 2021, 02:52
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
zywotnosc materialu zapisanego na miniDV
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 zywotnosc materialu zapisanego na miniDV
Jaka jest zywotnosc kaset miniDV? Nie chodzi mi o to ile razy mozna cos na taka kasete nagrac tylko jak dlugo przetrwa w niezmienionej postaci nagrany na niej film? Slyszalem ze jakosc psuje sie bardzo szybko, to prawda?
dzieki za odp.
|
środa, 1 września 2004, 17:43 |
|
 |
Szybki
Stary wyjadacz
|
Nie wiem jaka jest żywotność zapisu na kastach miniDV ale na pewno różna będzie dla różnych typów.Najprędzej życie pokaże. Natomiast zwrócić chciałem uwagę na to aby kasety nie obcowały w bezpośredniej bliskości z przedmiotami wykonanymi z materiałów ferromagnetycznych bo nieszczęście gotowe. Może to banał co napisałem ale wielu o tym zapomniało a teraz żałują,że nie uważali.
|
czwartek, 2 września 2004, 00:57 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Ale jaki to moze byc rzad wielkosci: m-c, rok, 30 lat?
|
czwartek, 2 września 2004, 12:48 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|