|
|
|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 08:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Jak zgrać film z kasety VHS na kasetę VHS???
Autor |
Wiadomość |
Nefresh
Stary wyjadacz
Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43 Posty: 128 Lokalizacja: Silesia
|
 Jak zgrać film z kasety VHS na kasetę VHS???
PROBLME: Jak przegrać kasetę VHS na kasetę VHS? Dysponuję także kamerą cyforwą. Mam film i chcę go przegrać, ale jak włączyłem pod komputer, to wyświetla się tylko szare okno i nic. Jest jakaś możliwośc aby przegrać? PROSZĘ O POMOC, TO JEST PILNE. Daje sogi wzamian. Podłączyłem kamerę cyforwą pod video, żeby z TV nagrać, ale na kamerze jest tylko szary obraz. BŁAGAM! POMÓŻCIE!
|
poniedziałek, 25 października 2004, 19:25 |
|
 |
jam3
Aktywny bywalec
|
2 magnetowidy
najprosciej
|
poniedziałek, 25 października 2004, 19:30 |
|
 |
Maryś
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57 Posty: 513 Lokalizacja: Katowice
|
Witam.
Pierwsza sprawa :To jest oczywiste, że najprościej wystarczą dwa magnetowidy.
Druga sprawa : Jeśli chcesz przegrać materiał z kamery cyfrowej do komputera to potrzebny Ci będzie kontroler Fire Wire i program do montażu wideo ale o tym na tym forum to całe "morze" napisano. Należy tylko umiejętnie czytać.
Sprawa trzecia : Jeśli chcesz nagrać program z TV przez magnetowid na kamerę cyfrową a w większości przypadków odbywa się to przez eurozłącze w magnetowidzie to upewnij się, że wtyczka eurozłącza jest dwukierunkowa czyli ma wejścia i wyjścia.
I najważniejsze musisz mieć aktywne wejście sygnału do kamery.
Pozdrawiam.
PS.
Napisz jak podłączasz tę kamerę do magnetowidu ?
|
poniedziałek, 25 października 2004, 19:55 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 asas
Ale ja mam tylko jedno wideło. ALe juz se poradziłem, dzięki.
|
poniedziałek, 25 października 2004, 22:12 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
"Jak se poradziłeś z tym jednym wideło" ?
|
poniedziałek, 25 października 2004, 22:22 |
|
 |
maciek p
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 11 stycznia 2004, 13:01 Posty: 247 Lokalizacja: Kraków
|
pewnie zrobil klona tamtej pierwszej 
|
poniedziałek, 25 października 2004, 23:35 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|