|
|
|
Teraz jest środa, 27 stycznia 2021, 22:45
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Program do stabilizacji obrazu - szukam
Autor |
Wiadomość |
pafeu
Stały bywalec
Dołączył: środa, 12 maja 2004, 20:41 Posty: 67 Lokalizacja: Łódź
|
 Program do stabilizacji obrazu - szukam
Witam. Trochę mi nie wyszło pewne bardzo ważne ujęcie. Obraz dosyć mocno się trzęsie. Mam pewien pugin do Virual Dub, nazywa się Digital Video Stabilizer, jest bardzo dobry, ale niestety mam jego niezarejestrowaną wersję. Ktoś ma może pełną, lub ana inny program lub sposób na stabilizację obrazu na komputerze?
|
piątek, 5 listopada 2004, 21:24 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Witam
Jesli robisz na PREMIERZE to daj znac mam jakiegos plugina który dziala nawet bardzo przyjemnie w tej kwesti.
PZDR NTSC28
ntsc28@o2.pl
|
niedziela, 7 listopada 2004, 03:41 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Zapomniałe kreski:
ntsc-28@o2.pl
PZDR NTSC28
|
niedziela, 7 listopada 2004, 03:42 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|