|
|
|
Teraz jest sobota, 27 lutego 2021, 16:50
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
wrobel2000
Nowy
|
 przeplot w DVD
Materiał z kamery (DV) jest odtwarzany przez PowerDVD prowidłowo na kompie i telewizorze. Po skompresowaniu do DVD (Adobe Premiere 7.5, Pincle Studio 9) widoczny jest przeplot i na kompie i na telewizorze. O co chodzi?
|
niedziela, 13 lutego 2005, 23:03 |
|
 |
Tommy
Aktywny bywalec
|
o to ze cos skopales, na tv obraz z przeplotem nie ma "poziomych paskow"
pewnie zamieniles kolejnosc obrazow, klikaj "szukaj" u gory i poczytaj o przeplocie
|
poniedziałek, 14 lutego 2005, 07:23 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Zapewne coś skopałem. Tylko co? O przeplocie czytałem dużo. Kolejności nie zamieniłem. Z resztą próbowałem z rozmaitymi ustawieniami. Na stopklatce widać (chyba), że przeplot został w jakiś kiepski sposób usunięty, bo obraz jest podwójny, ale ja go nie usuwałem. Próbowałem też kompresji ProCoderem. Efekt taki sam.
|
poniedziałek, 14 lutego 2005, 11:33 |
|
 |
Tommy
Aktywny bywalec
|
skoro uzywasz procodera to wez fragment filmu w avi prosto z kamery i skompresuj procoderem jako dvd pal, musi byc dobrze 
|
poniedziałek, 14 lutego 2005, 12:34 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|