Teraz jest czwartek, 21 listopada 2019, 04:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 AVI i MPEG w pinnacle - edycja 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 7 czerwca 2005, 10:35
Posty: 1
Post AVI i MPEG w pinnacle - edycja
Witam,

nie moge otworzyc zadnego pliku *.avi i *.mpeg w pinnacle studio plus 9.3, nie wiem niestety czym to jest spowodowane,

przy probie otworzenia pliku *.avi zgranego prosto z kamerki sony wyswietla komunikat, ze program nie jest skonfigurowany do obslugi systemu PAL,
natomiast przy mpeg'ach wyswietla, ze ten format plikow nie jest obslugiwany.

Potrzebuje w miare szybko info na ten temat, ewentualnie info, jak ustawic zgrywanie tudziez edycje w pinnacle, by otwieral mi chociaz AVI.

Dodam tylko, ze zgrywalem do AVI z parametrami DV.

Czekam i dzieki za odp.


wtorek, 7 czerwca 2005, 10:40
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 4 grudnia 2004, 20:27
Posty: 57
Post 
Wystarczy ściągnąć uaktualnienia StudioPatch
Linki znajdziesz na forum


wtorek, 7 czerwca 2005, 18:37
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 7 czerwca 2005, 21:45
Posty: 79
Post 
Niestety Patch nic nie pomoże tu problem tkwi w czym innym. Napisz na meila do mnie to Ci spróbuje pomóc.


wtorek, 7 czerwca 2005, 21:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
karabeli napisał(a):
Wystarczy ściągnąć uaktualnienia StudioPatch
Linki znajdziesz na forum

zeby kolega mogł to zrobic musiał by miec pełna/oficjalna płatna wersje
ta informacja o nie moznosci pracy w pal-u
swiadczy o tym ,ze raczej nie ma do konca legalnej wersji :twisted:


wtorek, 7 czerwca 2005, 23:23
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
Witam
Komunikat o braku obsługi systemy Pal niejest spowodowany brakiem legalnej wersji to jest jakiś błąd programu spowodowany jakąś ingeręcją w program.
Ja osobiście mam pełną legalną wersję PS9+ i zdażyło mi się to samo kiedy odinstalowałem (rety jak to suę nazywa ) w każdym bądź razie przywruciłem z wersji 9,4 do wersji 9.3.5 i wtedy Program mi zaczął wywalać taki komunikat i założył kłudki na wszystkie dodatki jakie miałem.
W moim wypadku pomógł malutki formacik
Pozdrawiam[/code]

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 26 czerwca 2005, 21:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL