Teraz jest poniedziałek, 24 września 2018, 21:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 zapletlenie 1 kawalka w encorze. 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post zapletlenie 1 kawalka w encorze.
witam.
otoz mam taki problem. mam 30 minutowy film w dvd i podzielilem go na odpowiednie chaptery itd ale powstal problem. chcialbym zrobic tak zeby mozna bylo obejzec tylko 1 chapter po czym dvd wroviloby do menu. niestety wszystkie moje proby spelzly dotychcasz na niczym gdzy nie wazne ktory chapter wlacze film musi dojsc do konca zeby poworcil do menu. czy jest to mozliwe a jesli tak to prosze o pomoc.

_________________
super8mm vs. 16mm


poniedziałek, 17 października 2005, 16:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
1. przygotować każdego chaptera w oddzielnym pliku
2. stworzyć tyle timelinów ile ma być chapterów, i na każdym odpowiednio przyciąć klip


poniedziałek, 17 października 2005, 17:00
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
wielkie dzieki zycie mi ratujesz wybawco

_________________
super8mm vs. 16mm


poniedziałek, 17 października 2005, 21:40
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 13 czerwca 2005, 08:02
Posty: 67
Post 
Skorzystaj z funkcji 'Override' lub 'End Action'. Ustaw je tak, aby w zależności od układu w twoim projekcie następował powrót do głównego menu po każdym chapterze.


poniedziałek, 17 października 2005, 21:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Grizzly napisał(a):
Skorzystaj z funkcji 'Override' lub 'End Action'.
Te funkcje dotyczą całego timeline'u, a nie pojedynczych chapterów


poniedziałek, 17 października 2005, 22:30
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
jeszcze jedna zagwostka. czy w encorze mozna definiowac przycisk stop? chcialbym zeby po nacisnieciu stop caly film wracal do menu a nie do animacji poczatkowej (czyli do poczatku plyty)

_________________
super8mm vs. 16mm


wtorek, 18 października 2005, 08:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
kemezrp napisał(a):
czy w encorze mozna definiowac przycisk stop?
Nie, można tylko ustawić, które przyciski mają być aktywne. Wyjątkiem jest przycisk menu.


wtorek, 18 października 2005, 09:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL