|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 23:09
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Adobe Premiere Pro 1.5 - problem z uruchomieniem
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Adobe Premiere Pro 1.5 - problem z uruchomieniem
witam,
po zainstalowaniu Adobe Premiere Pro 1.5 i odpaleniu pojawia się komunikat "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000001d). kliknij aby zakończyć".
Instalowałem z mojej płytki na 3 kompach i na jeddnym chodzi a na dwuch nie.
Może ktoś się spotkał z czymś takim?
pozdrawiam
artur
|
poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 18:50 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
no i widze że chyba nikt mi nie potrafi pomuc 
|
czwartek, 5 maja 2005, 18:21 |
|
 |
zbylan
Stały bywalec
Dołączył: środa, 2 listopada 2005, 12:43 Posty: 74 Lokalizacja: W-wa
|
Potwierdzam - Mój przypadek jest identyczny. Na jednym z 2-ch kompów AP 1,5 wykłada się w taki sam sposób. (Dodaję posta aby "odświeżyć" temat) - może ktoś się wypowie ?
Pozdrawiam.
|
środa, 2 listopada 2005, 13:41 |
|
 |
mmstudio
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33 Posty: 932 Lokalizacja: Poznań
|
Cześć.
A może napiszecie cos więcej. jaka konfiguracja kompów i jaki system.
AP 1.5 najlepiej "czuje sie" przy P4 HT
Piszę P4 bo wiem że sa problemy z niektórymi prockami AMD. Chodzi o obnsługe instrukcji SSE. Poza tym AP 1.5 chodzi tylko z Windows XP.
Napiszcie cos więcej.
Pozdrawiam
|
środa, 2 listopada 2005, 14:14 |
|
 |
zbylan
Stały bywalec
Dołączył: środa, 2 listopada 2005, 12:43 Posty: 74 Lokalizacja: W-wa
|
Wiem o zastrzeżeniach dotyczących Athlona, SSE itd.
Jednak w tym przypadku to chyba slepa uliczka:
Oba kompy o których pisałem to leciwe Athlon-y, oba pracują pod WinXP,
żeby było śmieszniej, ten na którym AP 1,5 poszedł jest starszy (1GHz) od tego, na którym się położył z w/w komunikatem. Reszta konfiguracji (RAM itd.) porównywalna. (SP1/SP2 także nie ma znaczenia - sprawdziłem).
Jakieś dalsze sugestie ?
|
środa, 2 listopada 2005, 15:11 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|