Teraz jest sobota, 20 października 2018, 19:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 co zamiast motiondv studio??? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 13 listopada 2005, 22:31
Posty: 12
Lokalizacja: Pless
Post co zamiast motiondv studio???
witam,
mam panasonica gs 75 i probowalem zrzucic na kompa za pomoca w/w ale chyba cos zle poinstalowalem bo gdy podlacze kamere to program jej nie widzi. porty sa ok. wydaje sie ze teraz tovtylko reinstalka wina ale tego nie chce robic. jaki inny program nada sie do zrzucenia z kamery na kompa. albo czy sie da cos jeszcze zrobic z tym co ja mam.


piątek, 10 lutego 2006, 17:18
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 października 2005, 14:31
Posty: 92
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
ja kupilem sobie IEEE 13394 PCI Card(koszt ok. 60zł) przez DV w tym programie wszystko idize jak burza... przez USB coś nie gra...
wiec moze to nie wina programu a podlaczenia... hmm

_________________
---------------------------
Panasonic NV-GS180EP
http://dzentelman.com/
http://www.dzentelman.com/teledyski
GG 4330030
dzentelman@NOSPAMwp.pl
http://dzentelman.wordpress.com/files/2 ... -ver-2.jpg
---------------------------


piątek, 10 lutego 2006, 17:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 13 listopada 2005, 22:31
Posty: 12
Lokalizacja: Pless
Post 
nie chce kupowac nic innego tylko operowac przez usb bo wiem z opinii innych ze tez jest ok. tylko dlaczego nie komp nie widzi kamery.


piątek, 10 lutego 2006, 20:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Jeżeli pod tym nie widzi to prawdopodobnie pod innymi programami też nie będzie widział. Co do USB to z obu stron musi być v. 2.0.
Poza tym z tego co czytałem / jestem zwolennikiem i sam działam przez FiWi/ to nie wszystkie programy współpracują z USB. :?


piątek, 10 lutego 2006, 20:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 13 listopada 2005, 22:31
Posty: 12
Lokalizacja: Pless
Post 
problem taki ze dwa miesiace temu widzial. teraz odpalilem znow program i cos poknocilem przy instalce programu i dlatego chyba ta kapa.


piątek, 10 lutego 2006, 20:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL