Teraz jest piątek, 22 listopada 2019, 09:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Tworzenie pliku Divx w Pinnacle studio plus 10 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 lutego 2006, 19:12
Posty: 7
Post Tworzenie pliku Divx w Pinnacle studio plus 10
Jak w temacie: gdy próbuje zrobić plik Divx to komputer chwile myśli a potem powraca do poprzedniego stanu nie tworząc żadnego pliku. W innych rozszerzeniach daje rade ale w divxie nie moge. Coś nie idzie. Może wiecie dlaczego tak się dzieje ?
Za odpowiedzi z góry dziękuję.


poniedziałek, 20 marca 2006, 23:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 21 marca 2006, 08:15
Posty: 2
Post 
U mnie to samo :(


wtorek, 21 marca 2006, 08:21
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 21 lutego 2006, 16:42
Posty: 5
Post 
lekarstwo: 10,5 full http://www.pinnacle.com.pl/pliki.php?dir=Studio%2010 + aktywne klucze - u mnie działa.


wtorek, 21 marca 2006, 15:05
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 13 marca 2006, 21:13
Posty: 23
Post 
Ja polecam xvid. lepszy od divx i dziala w kazdym pinnacle :)

_________________
Panasonic NV-GS180


wtorek, 21 marca 2006, 21:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 lutego 2006, 19:12
Posty: 7
Post 
Próbowałem zainstalować te aktualizacje ale jak zainstalowałem aktualizację do wersji 10.5 to przy włączeniu wywalało mi komunikat ze brakuje biblioteki rescom1024.dll a jak zainstalowałem do wersji 10.1 to wywala mi komunikat R6025-pure virtual function call. Nie wiem co mam robić. W jakiej kolejności powinno sie zainstalować odpowiednie części (pinnnacla, klucze, aktualizacje) ?

[ Dodano: Czw Mar 23, 2006 8:10 pm ]
Bo mi zależy na tym żebym mógł utworzyć plik o rozdzielczości 640:480. A taką roździelczość można uzyskać tylko w formacie divx


czwartek, 23 marca 2006, 19:51
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 21 lutego 2006, 16:42
Posty: 5
Post 
1. MPEG-4 też możesz ustawić w rozdzielczości 640x480.

2. Pytanie do poprzednika o xvid, jak ustawić taki kodek w PS 10.5 ? Piszesz, że każde obsługuje?


piątek, 24 marca 2006, 14:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL