Teraz jest poniedziałek, 18 listopada 2019, 12:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 NIE MOŻNA UZYSKAĆ DOSTĘPU DO PLIKU... 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post NIE MOŻNA UZYSKAĆ DOSTĘPU DO PLIKU...
Znowu problem.... tym razem już przy komlikowaniu płyty w zasadzie już po wyskakuje inforamacja w tym okienku z aktualnym stanem " NIE MOŻNA UZYSKAĆ DOSTĘPU DO PLIKU PODCZAS KOMPILACJI".... Wie ktoś coś na ten temat ? Ręce opadają.... ;(


Ostatnio edytowano sobota, 17 czerwca 2006, 17:45 przez PeeJay, łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 12 czerwca 2006, 19:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Moze przestawiłes jakiś plik który używasz w filmie lub zmieniłes jego nazwę, albo masz za mało miejsca na dysku do 4.7GB DVD potrzeba 9.4GB na sam materiał plus przeliczane efekty nawet kilkanascie GB..

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


środa, 14 czerwca 2006, 00:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post 
Pedro79 napisał(a):
Moze przestawiłes jakiś plik który używasz w filmie lub zmieniłes jego nazwę, albo masz za mało miejsca na dysku do 4.7GB DVD potrzeba 9.4GB na sam materiał plus przeliczane efekty nawet kilkanascie GB..



Gdybym to zrobił to raczej Pinnacle wogóle nie zabrałby się za renderowanie, prawda ? A co do sprawy dysku - 250Gb - zajętych 40Gb.


czwartek, 15 czerwca 2006, 10:09
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3289
Post 
PeeJay napisał(a):
...przy komlikowaniu płyty (...) PODCZAS KOMPLIKACJI"


8O no daj spokój... to nie aż tak skomplikowane!...

_________________
Obrazek


czwartek, 15 czerwca 2006, 10:47
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post 
GrassHoppeR napisał(a):
PeeJay napisał(a):
...przy komlikowaniu płyty (...) PODCZAS KOMPLIKACJI"


8O no daj spokój... to nie aż tak skomplikowane!...



Właściwie to nie... po przeinstalowaniu oprogramowania problem zginął :wink:


czwartek, 15 czerwca 2006, 16:42
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 16:05
Posty: 47
Lokalizacja: Łódź
Post PeeJay
KOMPILACJI nie KOMPLIKACJI :):):)

_________________
P4E 3.0 FREEZER 4 ABIT IC7-G 1.1 HIS EXCALIBUR RADEON 9800 PRO ICE-Q 2 x 512 MB A-DATA VITESTA DDR 600 2 x SAMSUNG SP 80 GB SATA RAID SAMSUNG SP 200 GB AUDIGY 2 ZS PLATINUM PINNACLE STUDIO DELUXE 10 PLUS BENQ DWLS 1655 NEC ADLF 7173A LCD ASUS PW201.


sobota, 17 czerwca 2006, 17:09
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post Re: PeeJay
BUENO napisał(a):
KOMPILACJI nie KOMPLIKACJI :):):)
wiem wiem ... popełniłem błąd :p


sobota, 17 czerwca 2006, 17:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL