fokuz napisał(a):
Premiere to shit spalić go

Powiedz lepiej co w Premiere 6.0 i 6.5 jest źle zrobione, czego ci brakuje, a co masz w Vegasie. I bez argumentu, że wygodniejszy, intuicyjna obsługa, bo to jest subiektywne, dla mnie akurat może być zupełnie odwrotnie.
Kilka lat montuję w Premiere 6.0 i 6.5, mam tez kilka filmikow zrobionych Vegasem i nie ma między nimi żadnej większej różnicy. Nikt nie powiedział: o widzę, że montaż ciekawy, ciekawe efekty, chyba zmieniłeś platformę montażową, albo - no takie coś to tylko w Vegasie możesz zrobić.
Jak nie masz dobrych zdjęć i średnie pojęcie o montażu to możesz montować na programach za miliony dolarów i obraz nie wzbudzi zainteresowania.
[ Dodano: Nie Sie 13, 2006 1:44 pm ]prename napisał(a):
Mając włączony Auto Repple, po rozcięciu klipu, wstawiając pomiedzy nie trzeci, przecięty się rozsuwa, a bardziej szczegółowo to jego lewa część przesuwa się w lewo.
Pozdrawiam
No prawda, przecinam, wstawiam nowy plik w miejscu kursora i jest ok. Ale jeśli mam zrobioną przerwę między plikami i w tę przerwę chcę wstawić nowy plik to ten po prawej się rozsuwa, ale razem z wcześniejszą przerwą. W Premierce pliki przesuwały się automatycznie o wielkość wstawianego pliku i dopasowywały się. Jest w Vegas w ogóle taka możliwość?