|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 22:22
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
OLIVIER 32
Bywalec
|
 jaki system
WŁASNIE ZAMÓWIŁEM NOWY PROCEK I PŁYTĘ DO MEGO KOMPA I W ZWIĄZKU Z TYM MAM PYTANIE... CZY ABY WYKOŻYSTYWAĆ PROCESORY 2 RDZENIOWE intel core 2 duo POTRZEBNY JEST SYTEM XP PRO??? CZYTAŁEM ZE ZWYKŁY XP NIE WYKORZYSTUJE DWURDZENIOWOŚĆ PROCESORA.. Z GÓRY DZIĘKUJĘ
|
środa, 4 października 2006, 14:11 |
|
 |
Richi_TDI
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21 Posty: 343 Lokalizacja: Poznań
|
 Re: jaki system
OLIVIER 32 napisał(a): CZYTAŁEM ZE ZWYKŁY XP NIE WYKORZYSTUJE DWURDZENIOWOŚĆ PROCESORA.. Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Ktoś bzdury napisał.
P.S. Nie krzycz.
_________________ Pozdrawiam Richi_TDI
|
środa, 4 października 2006, 14:17 |
|
 |
OLIVIER 32
Bywalec
|
napisano to w Komputer Świat nr20/2006 strona 29.... cytat: dwurdzeniowe procesory intela działają pod systemami: win XP pro, win 2003 server, linux, mac os x......dlatego pytam czy na zwykłym xp 2rdzeniowość wykorzystuje się???
|
środa, 4 października 2006, 14:30 |
|
 |
Richi_TDI
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21 Posty: 343 Lokalizacja: Poznań
|
OLIVIER 32 napisał(a): napisano to w Komputer Świat nr20/2006 strona 29.... cytat: dwurdzeniowe procesory intela działają pod systemami: win XP pro, win 2003 server, linux, mac os x......dlatego pytam czy na zwykłym xp 2rdzeniowość wykorzystuje się???
Zatem wiesz już, że tej gazecie ufać nie można.  Ja mam dwurdzeniowe procesory w obu moich komputerach... w obu maszynach mam Windows XP Home PL. Wg. tego czasopisma dwa rdzenie nie powinny być obsługiwane... a są.  Nie ma żadnych problemów z dualcore w WinXP Home.
_________________ Pozdrawiam Richi_TDI
|
środa, 4 października 2006, 14:34 |
|
 |
OLIVIER 32
Bywalec
|
.. serdeczne dzięki Richi TDI  . poprostu juz zacząłem się martwić.. pozdro
|
środa, 4 października 2006, 14:50 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|