|
|
|
Teraz jest czwartek, 25 lutego 2021, 15:03
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Adobe Encore 2.0 problem przy starcie na Centrino Duo
Autor |
Wiadomość |
Obecny
Nowy
Dołączył: wtorek, 31 maja 2005, 21:38 Posty: 7 Lokalizacja: Katowice
|
 Adobe Encore 2.0 problem przy starcie na Centrino Duo
Mam problem przy uruchamianiu Adobe Encore 2.0 podczas startu wywala mi RUNTIME ERROR, co ciekawe znalazlem opis problemu ale podczas instalacji którego to ja w ogole nie mialem, program zainstalowal sie bez problemu natomiast nie chce sie uruchomic, bład wywala w momencie wczytywania rozszerzen i bibliotek. Podejrzenia mam co do platformy jako ze jest to Core 2 Duo T5500. dodam ze Premiera 2.0 chodzi bez najmniejszego problemu. Czy ktos odpalał ten program na podobnym sprzecie ?
T5500, 1GB, NvGO7400
System WinXp Sp2, Dx9.0c
|
środa, 25 października 2006, 02:38 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
nie obwiniaj procesora 
|
środa, 25 października 2006, 04:32 |
|
 |
Obecny
Nowy
|
Jakies pomysly kogo obwiniac ?
|
piątek, 27 października 2006, 00:53 |
|
 |
Richi_TDI
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21 Posty: 343 Lokalizacja: Poznań
|
Obecny napisał(a): Jakies pomysly kogo obwiniac ?
Może spróbuj u źródła  Jak wydaje się ciężkie pieniądze na soft, to należy Ci się support. Zadzwoń do Wimal'u lub jeśli znasz angielski to do supportu w UK - na pewno pomogą. Ja osobiście tak robię zawsze, gdy mam jakiś problem z softem Adobe'iego.
_________________ Pozdrawiam Richi_TDI
|
piątek, 27 października 2006, 02:49 |
|
 |
Obecny
Nowy
|
to wersja tryout
|
piątek, 27 października 2006, 18:44 |
|
 |
cactus-corp
Aktywny bywalec
|
tudierż crackout 
_________________ Powoli do celu...
|
piątek, 27 października 2006, 18:47 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|