Teraz jest piątek, 22 listopada 2019, 01:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Jak zrobić aby obraz się cofał ?? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post Jak zrobić aby obraz się cofał ??
Witam ,

mam pytanie jak zrobićzeby np. gdy ktos zeskakuje z drzewa , żeby na nie wskakiwał . czy do tego potrzebny jest jakis plugin czy co ?? Prosze o odpowiedź dziękuje .


wtorek, 7 listopada 2006, 18:35
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4882
Lokalizacja: Tczew
Post 
Można w programie: LINK , można też psem poszczuć :wink: .

_________________
最诚挚的问候


wtorek, 7 listopada 2006, 19:03
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post 
No ale mi chodzi w programie Pinacle Studio 9.4 .


wtorek, 7 listopada 2006, 19:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
plugin REVERSE

_________________
Pozdrawiam Jurek


wtorek, 7 listopada 2006, 23:33
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post 
Gdzie go mam umieścic ??


środa, 8 listopada 2006, 21:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
Po wypakowaniu wgraj pliki do folderu C:\Program Files\Pinnacle\Studio 9\Plugins\RTFx i pojawi ci się dodatkowa wtyczka w efektach

_________________
Pozdrawiam Jurek


środa, 8 listopada 2006, 21:39
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post 
Bardzo dziękuje za pomoc .

[ Dodano: Sro Lis 08, 2006 11:24 pm ]
Może znasz jeszcze jakieś siekawe pluginy takie jak obraz w obrazie albo coś w tym stylu . Może jakieś gwiazdki przelatujące albo coś takiego . Dzięki za tamten plugin .


środa, 8 listopada 2006, 22:15
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
Przejrzałeś pozostałe pluginy pod tamtym adresem, a poza tym przeszukaj to forum i forum KSK. Już wiele razy były podawane adresy do darmowych pluginów i najprawdopodobniej dlatego nie będziesz miał gradu odpowiedzi w temacie "Strawdź czy potrzebujesz taki plugin." A tak właściwie co znaczy "Strawdź" :D Czy ma to związek z przewodem pokarmowym? :D

_________________
Pozdrawiam Jurek


czwartek, 9 listopada 2006, 13:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Mozesz jeszcze zrobić tak wpisac sobie w wyszukiwarce RTFX, HFX, HFZ i wyskocza strony z pluginamy płatnymi i darmowymi.
No ale trzeba troche inwencji aby je odnaleść. W pluginach David Star były jakies gwiazdki chyba :).

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


piątek, 10 listopada 2006, 00:37
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 23:12
Posty: 19
Post 
szukam tego samego "plugin REVERSE" ale dla wersji S10.
Czy będzie ona już w darmówkach, bo narazie widze ja w wersji titanium, czy plus.

pozdrawiam

_________________
Gigabyte 8I 945PL;Intel Pentium 4 /630/ 3.00 GHz;Geforce 6600/256;DDR II 512 x2;Maxtor 200 GB sata2 x2


środa, 15 listopada 2006, 19:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
W S10 w pluginie szybkość wystarczy zaznaczyć opcję odwróć :D

_________________
Pozdrawiam Jurek


środa, 15 listopada 2006, 20:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 23:12
Posty: 19
Post 
Racja wszystko działa ale nie ma dźwięku na wstecznym.
A zakładka "Blend type" do czego służy jaki ma wpływ i która ewentualnie polecasz.
O "wykryj ruch" już nie wspomnę. ;>

_________________
Gigabyte 8I 945PL;Intel Pentium 4 /630/ 3.00 GHz;Geforce 6600/256;DDR II 512 x2;Maxtor 200 GB sata2 x2


czwartek, 16 listopada 2006, 01:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL