|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 21:02
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
problem z tworzeniem płyty DVD
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 problem z tworzeniem płyty DVD
Mam problem z przeliczeniem materiału video do zapisu na DVD.
Pracuje w środowisku Win Professional 2000 i programie Pinacla
Studio 8. Posiadam nagrywarke DVD TEAC W50
Tworze strone startowa, wklejam obraz z AVIka, robie linki - projekt jest gotowy to wszystko w STUDIO 8. Dalej wkładam czystą DVD do napedu i
klikam przeliczanie. Problem jest taki, ze nie moge osiagnac celu. Wszytko sie sypie tzn: 1- po jakims czasie program nie odpowiada 2- program sam sie wyłancza 3 - kompoter sie wyłancza
Prosze o rady. Moze warto przejsc na Win XP. DZiekuje
|
niedziela, 1 czerwca 2003, 16:41 |
|
 |
stanley_lr
Bywalec
Dołączył: poniedziałek, 10 marca 2003, 12:40 Posty: 47 Lokalizacja: Kłodzko
|
Swego czasu używałem Pinnacle Express do wypalania DVD i działo się podobnie - podczas przeliczania materiału nagle - nie wiadomo dlaczego - proces zatrzymywał się w jakimś punkcie i koniec. Mimo późniejszych path`y (było ich chyna 8!) program niedy nie był dobry i były z nim same problemy. Przeszedłem na Ulead DVD Movie Factory, który można kupic juz za 80 zł (często można go napotkać w Allegro bi firma HDP Electonic ( http://www.hdp.com.pl) sprzedaje go wzraz ze swoją kartą z cenie 69 (chyba) złotych. Ew. użyj wersji Trial [+ ew. crack sciągnięty z sieci (jest tego pełno)] na próbę czy spełni Twoje oczekiwania. Moje spełnia w 100% i NIGDY nie było z nim żadnych problemów. Pozdr!
|
środa, 25 czerwca 2003, 09:23 |
|
 |
Tommy
Aktywny bywalec
|
przymierzalem sie do pracy w tym programie gdyz mi sie podobal, ale przez owo "zasypianie" zrezygnowalem, ja mialem to samo przy kodowaniu do divx
|
wtorek, 1 lipca 2003, 21:39 |
|
 |
Montażysta Darek A.
Moderator
Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24 Posty: 3418 Lokalizacja: zachodniopomorskie
|
A może problem tkwi po stronie startujących w tle wygaszaczy, czy innych programów próbu-jących się aktualizować takich antywirusy itp. Jest wiele aplikacji, które nawet bez naszej świa-domości startują co pewien określony czas mogąc zakłócić pracę pamięciożernego programu przy jakim trwa praca.
_________________ Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!
|
czwartek, 3 lipca 2003, 14:46 |
|
 |
Tommy
Aktywny bywalec
|
w moim przypadku to nie to, tak dzialo sie tylko przy pracy w studio 8
|
czwartek, 3 lipca 2003, 20:12 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|