|
|
|
Teraz jest środa, 27 stycznia 2021, 21:28
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
dziwna ramka przy zapisie projektu
Autor |
Wiadomość |
KAMILOS_15
Nowy
|
 dziwna ramka przy zapisie projektu
witam
mam wielki problem i prosze o szybka pomoc, mianowicie przy zapisie filmu z adobe juz do pliku w jakimkolwiek formacie, wywala mi taka czarna ramke wokol obrazu obraz jest wyposrodkowany a w kolo jest czarna ramka, jak to ustawic zeby tego nie bylo??
prosze o szybka pomoc z gory dziekuje
|
czwartek, 29 marca 2007, 17:08 |
|
 |
fish235
Bywalec
|
Wydaje mi się, ze Twój klip ma mniejsza rozdzielczość, niż wielkość ustawiona przy tworzeniu projektu. Nie sprawdzałem tego, wiec przepraszam jeśli się pomyliłem w ocenie „z marszu”. Sprawdź proszę ustawienia projektu (Project/Project settings/General). Jeśli nie zgadzają się z klipem utwórz projekt na nowo i od nowa go złóż z prawidłowymi ustawieniami. Powodzenia!
_________________ -----
fish
EoM
|
piątek, 30 marca 2007, 00:37 |
|
 |
KAMILOS_15
Nowy
|
wielkie dzieki... to jednak ustawienia projektu byly zle:/ ale juz poradzilem sobie z tym:D
|
sobota, 31 marca 2007, 19:25 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|